Hjertelig tak Reinhard

Aktuelle nyheder fra foreningen

Hjertelig tak Reinhard

Hjertelig tak Reinhard

Hjertelig tak Reinhard

Danebrogsflagt ved DGFs klubhus gik på halv onsdag formiddag den 8. februar, da budskabet om Reinhard Jacobsens uventede død nåede frem til os i DGF.  Efter den alvorlige ulykke i Idrætshallen den 29.12., hvor han ved et styrt  fik et kompliceret brud på overarmen, var han ved at komme sig. Han havde næsten ingen smerter mere og begyndte at køre bil igen. Han var optimistisk, at det nok skulle blive godt igen.  Og nu døde han stille og rolig i sin seng natten til onsdag.

Reinhard var fra sin barndom hele sit liv knyttet til DGF, som var hans hjertensbarn. Først som aktiv fodboldspiller i ungdomsafdelingen og  fra begyndelsen af 70erne i uendelig mange funktioner: træner, holdleder, dommer,  afdelingsleder og bestyrelsesmedlem. I en periode fra 2004 – 2010 endda som formand for klubben. Helt op til sin død var han DGFs næstformand, fodboldafdelingsleder, dommer og træner. Hans engagement var enorm – kritisk og stridslysten,  men altid med det mål, at det skulle gå godt for hans DGF.

Men Reinhard var også engageret uden for DGF – i SdU som bl.a. fodboldudvalgets formand, i de tyske sportsforbund og i andre mindretalsorganisationer. Reinhard kunne simpelthen ikke sige nej. Ofte nok tænkte vi, om det ikke kunne blive for meget, men Reinhard ville. Mere end fortjent var de mange hædersbevisninger, som Reinhard med rette modtog.

Reinhard har præget DGF på næsten alle områder. DGF vil uden tvivl både indadtil og udadtil  blive en anden uden Reinhard, men det må vi leve med. DGF vil komme til at savne Reinhard hver dag. Men vi vil selvfølgelig fortsætte arbejdet i foreningen i Reinhards ånd. Vi bøjer i denne stund  hovedet i dyb taknemmelighed for Reinhards umådelige indsats for DGF. Men vores tanker går i denne stund også til de fortvivlede forældre, der nu har mistet deres søn og selvfølgelig også til broderen Harald.

Hjertelig tak Reinhard for din indsats.

 

På DGFs vegne

Dieter Lenz, formand


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *